Bereikbaarheid

Het Centrum Nascholing Onderwijs organiseert cursussen op verschillende plaatsen, meestal binnen de locaties van de Universiteit Antwerpen. U vindt de precieze locatie voor uw cursus of studiedag via de bevestigingsmail bij inschrijving op uw persoonlijke CNO-portaal. Dat bereikt u na aanmelden op. http://www.uantwerpen.be/cno. Enkele dagen voor de lesdag ontvangt u een bevestigingsmail en -sms.

Voor een overzicht van de routebeschrijvingen naar de verschillende campussen van de Universiteit Antwerpen kan u hier terecht. U vindt er informatie over bereikbaarheid met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De site informeert u ook over werken of andere problemen.

Wij raden u aan met het openbaar vervoer te komen.

Extra informatie over parkeermogelijkheden

1 Het Brantijser (Sint-Jacobsmarkt 9-13, 2000 Antwerpen) op de Stadscampus (CST)
Wie met de wagen komt, kan zeer beperkt gebruik maken van de gratis (nauwe) parkeergarage in Het Brantijser (ter hoogte van huisnummer 9). Let wel: het aantal plaatsen is erg beperkt! Wij kunnen je niet garanderen dat er steeds plaatsen vrij zijn. Bij aankomst schrijf u zich in aan de receptie van het Brantijser; vlak voor het buitenrijden ontvangt u aan dezelfde receptie een parkeerkaart om de parking te verlaten.
Er zijn andere betalende parkeergarages in de buurt.

2. Campus Drie Eiken (CDE)
Afhankelijk van het precieze gebouw voor de cursus kunt u de auto parkeren op parking 2 (voor gebouwen A-D) of parking 4 (voor gebouwen Q-S).  Voor parking 4 hebt u een code nodig. Die krijgt u enkele dagen voor de cursus toegestuurd. Er is ook Parking 1 mochten andere parkings volzet zijn.

3 Campus Groenenborger (CDG)
Op deze campus zijn twee parkings.

4 Campus Middelheim (CM)
Op deze campus dient u langs de straatkant te parkeren.

Contactgevens

E-mail: cno@uantwerpen.be

Tel.: 03 265 29 60

Fin.rek.: BE34 7350 0812 9190

Campus Drie Eiken

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk

Stadscampus

Het Brantijser - Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen