Algemene voorwaarden

Inschrijven is bindend. Indien je de school als betaler aanduidt wil dit zeggen dat je daarvoor goedkeuring hebt. De school kan binnen de vijf werkdagen na ontvangst van de debetnota reageren indien zij toch geen goedkeuring gaf.

Betalen gebeurt op basis van de debetnota die de betaler (jij zelf of jouw instelling) ontvangt in bijlage van de bevestigingsmail met praktische informatie. Deze mail krijg je meteen na inschrijving.

Gelieve rekening te houden met de vervaldatum van deze debetnota en bij de betaling de gestructureerde mededeling te vermelden die op de debetnota staat.

Annuleren doe je via je gebruikersaccount. Apart mailen of telefoneren is niet mogelijk.

  •  Indien je uiterlijk tien werkdagen voor de aanvang van de nascholing annuleert, ontvang je het inschrijvingsgeld terug, met inhouding van € 10 administratiekosten per cursus en € 50 voor een residentieel seminarie.

  •  De kost van het verblijf voor een residentieel seminarie wordt slechts terugbetaald indien de seminarieplaats dit niet aanrekent.

  •  Bij annulatie minder dan tien werkdagen voor de startdatum, wordt de volledige cursusprijs aangerekend en bezorgen we jou het eventuele cursusmateriaal.

  •  Er wordt niet terugbetaald voor afwezigheid tijdens één of meer lesdagen van een meerdaagse nascholing.

  •  Je kan uiteraard kosteloos vervangen worden door een collega.

  •  Indien CNO de cursus afgelast, storten we het inschrijvingsgeld integraal terug.

De gewonnen inlichtingen zijn bestemd voor de organisatie van onze nascholingen en om je te informeren over onze activiteiten. De wet van 8 december 1992 geeft je recht op inzage en rechtzetting.