Algemene voorwaarden

Inschrijven is bindend. Indien je de school als betaler aanduidt wil dit zeggen dat je daarvoor goedkeuring hebt. De school kan binnen de vijf werkdagen na ontvangst van de debetnota reageren indien zij toch geen goedkeuring gaf.

Betalen gebeurt op basis van een debetnota. Wanneer het minimum aantal deelnemers bereikt is, wordt deze debetnota 7 dagen na inschrijving opgemaakt. De betaler (jij zelf of jouw instelling) ontvangt deze per mail.
Gelieve rekening te houden met de vervaldatum van deze debetnota en bij de betaling de gestructureerde mededeling te vermelden die op de debetnota staat.
Gelieve geen verschillende credit- en/of debetnota's met elkaar te verrekenen.
Bij nascholingen van één of meerdere volledige dagen in contactonderwijs wordt catering voorzien.

Annuleren doe je via je gebruikersaccount. Apart mailen of telefoneren is niet nodig.

  • Indien je uiterlijk 15 kalenderdagen voor de aanvang van de nascholing annuleert, ontvang je het inschrijvingsgeld terug, met inhouding van € 10 administratiekosten per cursus.
  • De kost van het verblijf voor een residentieel seminarie wordt slechts terugbetaald indien de seminarieplaats dit niet aanrekent.
  • Bij annulatie minder dan 15 kalenderdagen voor de startdatum, wordt de volledige cursusprijs aangerekend en bezorgen we jou het eventuele cursusmateriaal.
  • Je kan uiteraard kosteloos vervangen worden door een collega. Dit kan via het portaal van de instelling.
  • Er wordt niet terugbetaald voor afwezigheid tijdens één of meer lesdagen van een meerdaagse nascholing.
  • Indien CNO de cursus afgelast, storten we het inschrijvingsgeld integraal terug.

Het is niet toegelaten om (delen van) studiemateriaal (bv. cursusteksten, slides, video’s, oefeningen, …) dat iemand in het kader van een CNO-cursus of -opleiding gratis of tegen betaling heeft verkregen, digitaal of op andere wijze te multipliceren en aan anderen gratis of tegen betaling ter beschikking te stellen, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Commercieel gebruik door cursisten van studiemateriaal is steeds verboden.

Na afloop van de nascholing vul je een digitaal evaluatieformulier in via je portaal onder ‘Mijn evaluaties'. Het evaluatieformulier is beschikbaar na de lesdag, vanaf 17.30u. Vul dit formulier binnen de 7 dagen in om een aanwezigheidsattest voor de nascholing te verkrijgen. Bij nascholingen van meerdere lesdagen is het mogelijk dat er ook korte tussentijdse evaluaties zijn (bv. wanneer verschillende lesgevers het traject begeleiden).
Wanneer er een evaluatie voor jou klaar staat én je aanwezig was op de betreffende lesdag, ontvang je hierover automatisch een bericht per e-mail. Vier dagen na het eerste bericht sturen we je een herinnering indien de evaluatie nog niet is ingevuld.

 

De gewonnen inlichtingen zijn bestemd voor de organisatie van onze nascholingen en om je te informeren over onze activiteiten. Klik hier voor onze uitgebreide privacyverklaring.