Welkom

Het Centrum Nascholing Onderwijs of CNO is een universitair nascholingscentrum voor onderwijspersoneel. Binnen de Antwerp School of Education van de Universiteit Antwerpen vormt het een zelfstandige entiteit. Lees hier meer over CNO.


 

Waarom registreren?

Het CNO biedt jaarlijks meer dan 600 nascholingen aan, maar wenst toch gepersonaliseerde dienstverlening te realiseren. Door te registreren en een interesseprofiel samen te stellen kan het CNO je via mail aangepaste nieuwsbrieven bezorgen met een selectie van nascholingen op maat.

 

Welkom bij CNO

In de kijker

Basiscursus socio-emotionele begeleiding in het s.o. 29-09-2017

Je leerlingen kunnen gehinderd worden  in hun leren door socio-emotionele problemen, eventueel gekoppeld aan leerproblemen. Deze basiscursus biedt bruikbare achtergrondinformatie en brengt de basiselementen aan die een rol spelen binnen het begeleidingsproces. We werken zeer actief met de eigen ervaringen van de deelnemers.

Lees meer

Postgraduaat socio-emotionele leerlingbegeleiding s.o. (Beringen - 1e jaar) 21-09-2017

Hoe kunnen leerlingbegeleiders op een planmatige en professionele wijze leerlingen die kortstondig of langdurig daaraan nood hebben, ondersteuning geven en stapsgewijs een systematisch en preventief schoolbeleid mee uitbouwen?

Lees meer

Opleiding preventieadviseur basisvorming 10-10-2017

Lees meer

Contactgegevens

E-mail: cno@uantwerpen.be

Tel.: 03 265 29 60

Fin.rek.: BE34 7350 0812 9190

Campus Drie Eiken

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk

Stadscampus

Het Brantijser - Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen